Social Media

Like ons op

  • Facebook - White Circle

Volg ons op

  • White Instagram Icon

Wij supporten 

als goede doel:

© 2019 by Happy 2 Serve U

 

Beleef
Het Slot van Sinterklaas

zaterdag 23 november
             
2019
&

zondag 24 november
               2019


Slot Zeist

​Een unieke beleving voor jong & oud

Impressie 2018

Het Slot van Sinterklaas in Zeist is waar jong en oud zich kan verwonderen. Het statige Slot is imposant en uitnodigend. Te veel om in één oogopslag te bevatten. Vele jaren is het gastvrije Slot Zeist de residentie van Sinterklaas, zijn Pieterbazen en het hoffelijke personeel van het Slot. Slechts één weekend per jaar stelt de Sint u in de gelegenheid zijn tijdelijke onderkomen te bezoeken. Eenmaal binnen kun u zich vergapen aan de prachtig ingerichte stijlvolle kamers. In vele kamers vertellen de naaste medewerkers van de goedheiligman zijn/haar verhalen o.a. over hun ontmoetingen met de Sint.

Slot Zeist, ooit het lustoord van Willem Adriaan, graaf van Nassau-Odijk en kleinzoon van prins Maurits is jaarlijks het ideale decor voor dit bijzondere evenement, waarbij de combinatie van historie opsnuiven of simpelweg genieten op bijzondere wijze samenkomen.

Een bezoek aan Het Slot van Sinterklaas is meer dan de moeite waard. Ieder kind, maar ook de papa’s, mama’s, ooms en tantes, opa’s en oma’s, en geïnteresseerde toevallige passanten komen als betoverd uit het Slot met een grote glimlach op hun gezicht. Het Slot ademt historie, is omringd door prachtige Engelse tuinen en is zeer centraal gelegen. Kinderen mogen tekeningen meenemen die worden opgehangen in het speciale prentenkabinet. De trouwe schimmel Amerigo staat al buiten te trappelen !

Tickets voor
Het Slot van Sinterklaas

Slot Zeist
 
Mis het niet en bestel nu direct uw tickets!
Nog een beperkt aantal
tickets beschikaar​
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now